Stärkande äventyr på Kebnekaise.

Ett stärkande äventyr i flera bemärkelser – där Kebnekaise, men framförallt individen och gruppen varit i fokus. Läs reflektioner från Annica Lindkvist, kontorschef SEB Örebro. Och titta gärna på filmen.

“Äventyret har varit en bra utmaning för oss som individer men även som team här på SEB i Örebro. Aktiviteten har lett till att medarbetare har gjort en livsstilsförändring där vardagsmotion och fysisk träning blivit ett självklart val. Jag har sett teamet svetsas samman under vårens aktiviteter. Vandringspassen som leddes av Johan i Kilsbergen blev ett bra andningshål från den ganska stressade vardagen på banken. Utöver de gemensamma träningspassen arrangerades egna träningskvällar. Extra kul att se att det var grupperingar av kollegor som spontant inte träffats på fritiden tidigare.

Att bestiga Sveriges högsta berg var en tuff utmaning – faktiskt mycket tuffare än vi någonsin kunde föreställa oss. Alla gav sitt yttersta och kämpade enormt både fysiskt och psykiskt. Den mentala biten är inte att förakta när man sätts på prov rent fysiskt. Resultatet blev att alla inte lyckades att nå toppen och självklart finns en viss besvikelse hos en del. Jag anser dock att det speglar vår vardag riktigt bra, vi är inte alla på topp 100% av vår arbetstid. Vi måste stötta varandra och tillåta att det finns toppar och dalar i vår presentation, det viktigaste är att vi fungerar som team och hjälps åt, det är då det föds framgång. Jag är mycket nöjd med upplägget och framför allt att vi startade redan i vintras och att det har varit en långsiktig utmaning. Jag är övertygad om att det här äventyret bara är början för att bygga vidare på ett framgångsrikt team. Tack Johan för din vägledning och ditt engagemang! Vi kände oss enormt trygga hela vägen och inte minst på Kebnekaise tillsammans med de proffsiga och erfarna guiderna Maria & Micke.”

Annica Lindkvist, kontorschef SEB Örebro.

Share

Categories

Client

SEB Örebro