Alla vill väl ha en Tina Thörner då och då.

Hänger upp och ner i 4-gradigt vatten och tänker på Tina Thörner. Våra hockeykrigare ska lära av henne inför kommande äventyr i elitserien. Mental coach, skulle jag tro blir hennes titel. Själv har jag funderat hela dagen på hur det skulle kännas att stoppa ner huvudet i Vätterns vatten. Här var is för en vecka sedan. Vi snackar om det när vi käkar lunch i solen på en kobbe. Mina egna tankar fortsätter när vi följer Harge uddars magnifika kust. De ligger någon båt här och där på land i det som förr i tiden kallades vinterhamnar.

Vi kommer in i Bastedalens hamn och nu måste jag bestämma mig. Hur kallt kan det vara? På med dubbla paddelmössor och sedan är jag där; i Vätterns iskalla vatten. Hade ungefär samma position för en vecka sedan i Gustavsvik, skillnaden är ca. 20 grader. Rollar upp och tänker att det där var ju inte så farligt. Kallt i ansiktet men i övrigt helt ok.

Hade jag haft en Tina Thörner så hade hon lärt mig att inte fundera så mycket, tror jag. Just do it, som ett skapligt känt varumärke brukar säga. Hon kommer att vara nyttig för ÖHK tror jag. Det kommer att gå fort i Behrn arena i vinter och inte alla kommer att hänga med alla dagar. Då kan man behöva någon som är van att ta beslut i 160 knyck, utan att tveka. Själv skulle jag vara nöjd om jag tog beslutet stillastående ibland.

Grattis Jimmy till första uterollarna i havskajak. Nu har du fått betalt för allt nötande i bassängen under vintern. Forsroll och havskajakroll inom en vecka. Vad mer kan man begära?

Grattis också till alla Örebroare som fått sin efterlängtade saluhall. Hoppas att hela etablissemanget går bra men håller några extra tummar för mina vänner på Fisk i Hallen. Har varit lite involverad i logga och texter vilket gör det extra spännande att följa deras resa. Ägnar även krögarna bakom bistron och restaurangen en extra tanke. Gamla restaurangkompisar från förr. Lycka till.

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Jimmy
    Jimmy

    Tack Johan, kändes riktigt gott. Starkt gjort av dig att utmana dig själv och kylan. Nu kör vi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *