Bloppis, till salu eller bra grejjer säljes.

Man kan kalla det vad man vill men jag vill bara dela med mig av informationen att jag ska sälja lite prylar. Bra grejjer men passar inte mig helt enkelt.

Hilleberg Nallo 2 rött. Har sovit i det 5 nätter och blir inte kompis med det. Ett klassiskt tält med massa goda vitsord. Jag vill ha 4500;-  Nypris: 6245,-IMG_0160TältlyktaIMG_0111_0350

 

 

 

 

Patagonia Ultralight Down Hoody. Den är tillverkad av Patagonias lättaste nylontyg och högkvalitativt gåsdun med 800-fill power. Den kroppsnära siluetten gör att jackan lätt ryms under skaljackan men den kan givetvis också användas som ytterlager. Mycket värme till låg vikt! DWR behandlad och tål en del nederbörd. Inköpt 2012 och i mycket gott skick då den är sparsamt använd. Vikt ca. 260 gram Strl XL
Jag vill ha 1400:-    Nypris: 3200:-

Patagonia1Patagonia2

Funderar du över något så får du gärna höra av dig.
jlkarlstrom@gmail.com


Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *