Cirkeln är sluten.

Då har säsongen gått varvet runt. Paddelsäsongen alltså. Jag avslutade med paddling på nyårsafton på Vättern. I lördags var jag åter i kajak på Vättern. Det är det kortaste vinteruppehåll jag haft på mycket länge. I år hade jag kunnat paddla alla vintermånader om jag sökt mig till saltare hav. Men var sak har sin tid. Skidåkningen ska ha sitt och det har även blivit några riktigt bra dagar på fruset vatten. Trevligt värre. Dock lever jag i en skön övergångsperiod just nu. Påsken ska tillbringas i Storulvån med stighudar under skidorna. Hustrun och dottern åker till solen på Anna Maria Island. Jag valde bergen före stranden i år.

Bra mössa Jimmy!

I onsdags fick jag lite oväntat sällskap av en bäver ute vid Hällen. Vi brukar träffa på dessa gnagare av rang inne i ån. Men den här liraren befann sig ute på sjön. Förvisso höll han sig efter strandkanten och jag låg bakom med kajaken och han var skapligt obekymrad. För alla djurvänner kan jag bedyra att jag höll avstånd. Är själv ganska mycket djurvän; mygg borträknat.

Det är en bäver, jag lovar! Iphone i skymningsljus är inte optimalt.

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *