Evigt tacksam.

IDAG var det dags att visa sin tacksamhet mot våra mödrar. Ett kommersiellt påfund kan man tycka men en dag som blir vad man gör den till. Jag tänker på dem som inte har någon att vara tacksam mot idag; då jag bjuder ut morsan till landet på sillmacka och rabarberpaj. Och utan modern till min dotter så blir det ingen paj en dag som denna, evigt tacksam även mot henne. Hon får dock nöja sig med mitt och svärföräldrarnas sällskap då Fanny är på jobb i New York.

Planen var att käka sillmacka på en kobbe i Vättern men förmiddagens väder var inte riktigt båtkompatibelt för den äldre generationen. Fick en skärgårdsstund igår med båtåka och lunchmacka i Vätterns n:a skärgård. Dessutom en heldag i Hargebaden med kajaken i torsdags. Bra Vätternprocent ändå den här veckan. Blev skapligt förvånad i torsdags när det var folk som hoppade från hopptornet i Hargebaden; utan torrdräkt dessutom. Burr!

Kajak i Harge.IMG_2335_2420

Jag är även evigt tacksam att ha så fin natur och miljö runt hörnet hemomkring. Att kunna sticka ut på en löpsväng en söndagskväll med skön temperatur, fantastiska vyer och betande boskap direkt från tröskeln, nästan mitt i stan. Får väl rikta en del av denna tacksamhet till Mats Rosenberg, mannen bakom förvandlingen av dessa marker.  VenaIMG_2340_2413

Dagens sista tacksamhet riktar jag till alla er som röstat i EU-valet. Och jag förväntar mig att ni röstat klokt med tanke på utvecklingen i Europa. Enough said!

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *