Gillar hösten II

Det är inte så ofta en tvåa, eller uppföljare, blir bättre än ettan. Valde att rubricera denna text med en tvåa ändå. Enkelt på något sätt när ämnet har liknande ursprung. I detta fall hösten.

Den mörka och blöta årstiden som folk hatar enligt dagens krönika i NA. Jag har inte dessa problem med denna årstid. Tror det handlar om vad man gör med sin vardag. Man bör ha kul på jobbet. Det är en bra start. Sedan kan en skön löprunda i blöta kohagar med pannlampa ge en euforisk känsla. Ögon som lyser i mörkret och som man vet tillhör ett gäng tjurar sätter lite skön prägel på löpningen. Bra musik i lurarna är en annan ingrediens som tillför glädje i pannlampans sken. När man sedan har lite flow och blir sådär skönt blöt om foten som trampar ner i ett dike med mycket mer vatten än man kunde ana. Då är hösten min bästa årstid. I alla fall för löpning.

Mina bästa!

Älskar mina nya terrängskor. Ger till och med en medioker löpare som mig en känsla av att vara lätt i steget. Lite som Kenyanerna. Vad tror du om det Bosse Hansson?
/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *