Grillpaddling till Lindholmen & kompressionsstrumpor.

Vad kan vara bättre än att sitta i kajaken när det ösregnar? Om man gillar att vara utomhus vill säga. Soffan och tv:n skulle många svara men vi håller oss till utomhusentusiaster den här gången.

Det har blivit något av en tradition att vi paddlar till Lindholmen på höstkanten. Officiellt så avslutades onsdagspaddlingarna med en kortare grillpaddling förra onsdagen, 19/9. Men en växande skara ville gärna ta en tur i pannlampans sken till Lindholmen. Dåligt väder verkade inte vara ett problem som sagt. 12-13 personer var vi denna gång. Lite osäker på antalet men alla var med hem i mörkret och regnet.

Jag tycker ändå att vi hade tur med vädret då det endast föll ett lätt duggregn medan vi grillade diverse grillbara produkter. Regnet tilltog under paddlingen tillbaka och eskalerade när vi närmade oss klubben. Alltid lika kul att se förvånade räkbåtsresenärer hänga i fönstren på Gustaf Lagerbjelke när vi paddlar jämsides med båten på väg in.

Tyvärr inga brukbara bilder efter denna blöta tillställning.

Tillbringade helgen på Lidingöloppet i Ullmax tjänst. Sprang lite på delar av banan i torsdags och det är väldigt fin terränglöpning av det jag hann se och känna på. Intrycken haglar på en sådan här tillställning och med mig hem hade jag kompressionsstrumpor och ett par terrängskor från Adidas. Träffade min gamla vapendragare från Reebok, CG, numera i Adidas tjänst. Vi hamnade i sko och strumpsnacket vilket mynnade ut i nämnda produkter för mig. Sprang en sväng i kohagarna hemomkring ikväll med nytillskotten. Kan vara mentalt men kompressionsstrumpor ger dig vingar. Skorna var också schyssta. Gjorde en tyst målbildsdeal med mig själv under löprundan. ”Vad som bestäms i kohagarna stannar i kohagarna.”

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *