Korv på riktigt och rollkurs.

IMG_3095_3212NU BÖRJAR DET blåsa positiva vindar runt Örebro Saluhall. Vilket gläder mig då jag har varit och är en stolt leverantör av logotyper och en del annat smått och gott till Fisk i Hallen och nu även Korv i Hallen. Idag var jag på plats och käkade en bratwurst med hemmagjorda tillbehör. Yummie! Streetfood när det är som bäst och det går att äta med händerna om än lite kladdigt.

När även NA i veckan fick ihop några positiva rader om denna Saluhall som fått oförtjänt stryk i media blir man glad. Och att de även släppt in grabbarna från nämnda Fiskbutik på receptsidorna med några tips om sillen såhär i juletider. För visst behöver Örebro etablissemang av den här sorten som ger lite mer storstadskaraktär till vår innerstad.

Det ryktas om ytterligare aktörer som är på väg in i Saluhallen. Det gör att det närmar sig det format som jag tror att en stad av vår storlek klarar. En foodcourt liknande K25 i Stockholm kombinerat med Saluhall. Lite av varje samlat under ett tak i lagomland.

IMG_3096_3213

I TISDAGS KÖRDE jag igång vinterns första rollkurs, eskimåsväng för oinvigda, i Gustavsviksbadet. Alltid lika spännande att ta sig an nya kursdeltagare och få dem att trivas upp och ner en stund innan de lär sig att ta sig upp av egen maskin. Det var inget fel på entusiasmen i det här gänget och jag tror att jag får se den första rollen redan på tisdag. IMG_3091_3218

Nya kursdatum på gång snart. Står du inte ut med att vänta så kontaktar du mig med en intresseanmälan på johan@kayaqa.se

/J


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *