Kul men svettigt.

JOBBAR EN DEL just nu. Typ jämnt. Men i morgon ska det åkas lite längdskidor är det tänkt. Förvisso på bekostnad av svärmors kalas, men hon förstod mig. Alltså hon köpte argumentet att mitt jobbande gör att min tid utomhus blir galet lidande. Det kallar jag svärmor, och frun ska vi inte glömma, för hon förstår mig också. Säger hon i alla fall.

Spåren i Kilsbergen är så fina att en resa till fjällen för att åka längd är ren galenskap.

Kayaqa tuffar på – samarbete med Pixalero som copywriter, rollkurser, känd bank till Keb om vi får sovplats, äventyr med Naturkompaniet, projekt med Vaxholms brygghus och spökskrivare, men jag kan inte säga var. Ovanpå detta så säljer jag ett och annat skalplagg på Naturkompaniet. Kul men svettigt.

Torstig-runt-Keb.DSC_0081

Du kommer sannolikt att få läsa mer om detta så småningom.

/J


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *