Planen som sprack…

Fanny skulle komma hem över helgen och paddling samt träning i Kilsbergen stod på agendan. Vaknade i tisdags med feber och huvudet fullt av snor. Inte så mysigt men det går väl över tänkte jag. Jobbade hemifrån för att inte tappa mark inför Skiexpo i Helsingfors nästa helg. Tyvärr så gick det inte över utan jag förblev sjuk och när dottern kom hem fick vi improvisera. På lördagen fick jag agera coach i Kilsbergen när Fanny fick känna på lite skön backträning. Bra då hon ska åka tjejvasan i vinter.

Fanny krigar på uppför Storstenshöjden.

Grymt bra träning och man blir lite sugen när man sitter bredvid med mössa och en kopp fruktsoppa.

Tjejernas kajak

Fick även upp tjejernas kajak i taket på carporten. Kan te sig som den enklaste sak för Byggare Bob men för mig som inte ens är kusin med honom är det mer än så. Grymt nöjd faktiskt.

Ska jag försöka hitta något positivt med min förkylning så är det väl att man får lite gjort hemma helt enkelt.

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *