Salt , söt och kreativ sommar.

IMG_3723

KAYAQA flyttar till Västkusten i 14 dagar nu på lördag. Under dessa dagar ska jag jobba med kajakkunder på det salta västerhavet i Göteborgs södra skärgård utanför Billdal.

IMG_2495_2600

Det är ett samarbete med Mikael på Sea Kayak Billdal som föranleder denna tillfälliga flytt. Han är bortrest och jag tar hand om verksamheten och min fru sköter deras Islandshästar. Vi har även familjens kanin under våra vingar. Där lutar det åt delad vårdnad. Kombinationen kajak och islandshäst är mycket intressant. Att göra det på heltid på en noga utvald plats låter väldigt lockande. Den som lever får se.

Instruktorsverandan. IMG_2480_2586Kuperad tomt.IMG_0168_2605Kontoret i Billdal.

När jag är åter hemtrakterna så kommer det att bli en del paddelaktivitet på Vättern. Sötvatten säger vi om det drickbara vattnet i Vättern. Hur sött är egentligen sötvatten? Jag tar ett smakprov härnäst och återkommer med en recension. Det finns möjlighet att följa med på tur 8 & 16/7 med tillhörande fika och grundläggande paddelteknik. Och vem vet, om gruppen vill kanske vi busar till det lite.

Turledarutb.IMG_3483

För dig som är medlem i Naturkompaniets kundklubb 365 erbjuder vi prova på paddling i Vätterns vackra skärgård vid två tillfällen, 7/7 och 21/7. Se mer info på hemsidan eller på plats i Naturkompaniets butik på Stortorget i Örebro. Du kommer även att få ett mail om detta via kundklubben.

Kolla även in kurserna på Rindö i Stockholms skärgård, som jag håller i samarbete med Vaxholms Brygghus.

Även den kreativa delen av hjärnan får sitt i sommar. Tillsammans med vännerna på Pagaj ska jag leverera 2 hemsidor i augusti. Vi ger oss in i en värld av mat och dryck. Spännande.

Jag hoppas vi ses i sommar.

/Johan


Publicerat

i

, ,

av

Kommentarer

Ett svar till ”Salt , söt och kreativ sommar.”

  1. Profilbild för eriksjos

    kul! Hoppas vi ses på Valö 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *