Sköna magazine och Den vassa eggen!

Har umgåtts med detta album under en tid. 

Går tillbaka till klassiker som detta verk ibland. Magiskt är ordet. Gör någon så här bra grejjer idag?
Kan även rekommendera boken av Håkan Lagher.

Säger en del om den här tiden. Kaos var ordet.
Men ur detta kaos kom magiska verk som detta.

Den här låg i brevlådan i dag.

Porr för paddlare! Många bra reportage och en del lite udda grejjer men helheten är långt bättre än t.ex. svenska Paddling. Också skönt med lite paddelläsning nu när jag har fokuserat en del på kommande skidåkning. St:Anton och sedan Jackson Hole. Kan bli en bra vinter:-)
Apropå paddling så träffade vi på 6 paddlare på Vättern i lördags. Trevliga men lite skralt utrustade för årstiden. Det var lugna vatten tyckte vi men när vi framåt eftermiddagen träffade på dom igen i hamnen så hade en av herrarna slagit runt. Först ute på sjön och sedan inne vid bryggan. Han var rätt frusen när han försökte få på sig torra kläder. Förhoppningsvis lärde dom sig något. Finns inga alternativ ur säkerhetssynpunkt såhär års. Bra reminder för oss alla.

Till helgen blir det höstpaddling med klubben. Arkösunds vandrarhem blir vår borg och därifrån gör vi dagsturer. Blir lite mer socialt kvällsliv än tält. Mörkt 15.30.

Svängde förbi Stockholmsmässan i fredags. Lika bra och högljudd som SkiExpo var lika tyst och försynt var Wintershow. Åk till Finland arrangörer. Desto mer liv inne på matmässan som var samtidigt. Förklaringen heter kanske till viss del alkohol. Alla montrar hade ”provsmakning”. Den stora skaran ser inte detta som provsmakning!

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *