Skridsko på Hemfjärden.

Då har isen lagt sig och jag testade lite på lördagen. Fin is men väl tunn på sina ställen. Kall natt mot söndagen och jag trodde på större ytor med lite tjockare is. Ringde Putte och sa att det var dags. Likt Ethan Hunt hämtade han sin packning i något hemligt förråd och sov sedan med grejjerna på.
Putte, alias ”Ethan Hunt”, njuter av solenUdda ljus..

På lördagen kunde man spegla sig isen. Nu täckte ett flortunt snöskikt den fina isen. Vi höll oss efter norra kanten och snirklade mellan stenar och öar. Hur långt skulle vi våga oss ut? Lite till, det verkar hålla osv. Med dessa fraser klingande över sjön så tog vi oss ända till Lindholmen. Mötte en grupp från klubben med Mr. Ice, Göte, i spetsen. Känns bra att åka där han har lagt spår. 
Plats för stora båtar…

Bryggfika Lindholmen


När vi satt och fikade gick en man igenom isen bakom oss. Visade sig att det var vår fikakompis bror. Gick bra med honom. Jag hade inte fått nog när vi kom in till Rävgången så det blev en sväng till ut till Lindholmen på eftermiddagen. Man får ta vara på isen.

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

 1. Profilbild för Anders
  Anders

  Hej där! Fin blogg!
  Jaa var en härlig tur….Hann med en lite kortare sväng i sista solstrålarna ikväll. Lite sämre var det …Men härlig solnedgång! 🙂

  Fika kompis/ Anders

  1. Profilbild för karlash

   Hej,
   Kul att du hittade min blogg. Ska bli spännande att se om det kan vara åkbart till helgen.
   Då ses vi kanske igen,
   Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *