STOCKEN – kajakträff för inbitna.

Stocken hade inte samlat samma mängd paddlare som tidigare år. Kan bero på en dålig väderprognos eller avsaknad av engagemang. Ingen av de stora var på plats officiellt. Dock dök Dubside upp. På semester enligt de som fick några ord med honom. Såg någon honom på vattnet?

Dubside i klassisk outfit!

Ganska många av våra svenska ”kajakkändisar” var på plats. Dessutom hölls BCU training i området vilket är bra tycker jag. Som vanligt så var prognosen osäker och lite finväder fick vi trots allt.

Gullholmens affärsbrygga.

Fredagen bjöd på fint väder och vi paddlade till Grundsund. Eftermiddagsfika på Härmanös paradisstrand.

E-tunas stoltheter
Härmanö beach

Lördagen var blöt men bjöd på lite mer vågor och utsidan på Vallerö bjöd på trevlig lek.

Blött läger

Lägerlivet var blött men behagligt. Tarp och presenning hjälpte till att höja komforten. Middagen på lördagkvällen var trevlig med god mat. Betydligt bättre än förra året. Trubaduren drog sitt strå till stacken men många smög hemåt tidigt för att ladda inför söndagens vågor. Vinden hade tilltagit i sydvästlig riktning och söndagen bjöd på en hel del surf och bus. Har inga bilder men det finns fina bilder hos Erik & Pia.Som vanligt ska väl tilläggas.

Kajakcamping
Samling med finkaffe

Självklart ses vi på Stocken nästa år!

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

  1. Profilbild för Robert

    Jag såg Dubside och Sara sittandes i några låga rollvänliga bussaker

  2. […] om Stockenträffen: Johan Karlström, Björn […]

  3. […] MED ett stort leende jag ankom Stockens camping på torsdagen för en hel helg med likasinnade på Stockenträffen. Solen sken ikapp med den trevliga personalen i receptionen på campingen. Nu skulle det byggas […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *