Vårt östra grannland…

Bra start med Starbucks på Arlanda. Ger lite internationell känsla att hänga på Starbucks.

Starbucks!

Sedan bar det av till Helsingfors och en rysk taxichaufför. Jag som tycker att Finland känns som Ryssland redan innan taxichauffören! Efter en skön dialog på ryskfinska, jag pratar inget av dessa språk egentligen, tog taxin mig till Messuaukio. SkiExpo var anledningen till att jag befann mig i vårt östra grannland.

Ullmax on stage!

En grym mässa som gav ett mig ett riktigt vintersportsug. Runt 60 000 besökare tog del av sköna erbjudanden och en del kändisar. Bl.a. Ikka Bäckström i DC:s monter. Själv stod jag i vår monter(Ullmax)och försökte förstå alla som tilltalade mig med oj! som tydligen är typ, hallå där, på finska.

DC:s monter!

En mässa av det här slaget saknas verkligen i Sverige. Vi har inget som ens är i närheten. Bra jobbat Suomi!

PS. dom här brudarna ska jag följa under vintern.

/J


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *