SEB på äventyr med KAYAQA

DSC_0159

NÄR JAG FÖRESLOG Annica Lindkvist, kontorschef på SEB Örebro, att vi skulle göra ett äventyr med personalgruppen där både människan och gruppen står i fokus; tyckte hon att det lät spännande och lovade att återkomma.

Efter en förfrågan till personalen på ett frukostmöte blev bifallet överväldigande. Många var intresserade av att följa med på denna resa. Och just resan är målet med detta äventyr, medan toppen på Kebnekaise är bonus. För det är dit vi ska; Sveriges högsta berg. Och vi ska ta oss dit tillsammans.

Med detta äventyr bygger vi en stark grupp. Ovanpå det får alla lite bättre kondition och med det en bättre hälsa. För någon kan det bli starten på ett helt nytt sätt att förhålla sig till sitt vardagsliv. Företaget, i detta fall SEB, får en stark grupp som drar åt samma håll även på jobbet och på så sätt levererar ett bättre resultat.

Med andra ord en riktig win-win situation för alla parter.

Talt Keb.DSC_0024

Resan har börjat och vi har redan haft en utrustningskväll på Naturkompaniet. I mars börjar den gemensamma träningen som ska sporra alla till en hälsosammare livsstil – inte nödvändigtvis på bekostnad av något annat – utan bara genom att röra på sig mer och ta vara på vardagsmotionen. Inte åka hiss och rulltrappor utan alltid välja trapporna. Gärna låta bilen stå om så är möjligt.

Som Peter Siepen sade till damen i receptionen när hon visade honom till hissen för att ta sig 6 våningar upp. – Det var inte en hiss som byggde den här kroppen.

Jag kommer att hålla er uppdaterade här på Kayaqas blogg under våren och sommaren om gängets framfart i framförallt Kilsbergens skogar och backar. Med oss på resan mot Kebnekaise har vi äventyraren Nicklas Lautakoski.

På återhörande,

/J


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

2 svar till ”SEB på äventyr med KAYAQA”

  1. Profilbild för Susan Bratt
    Susan Bratt

    vad härligt det låter!! Vad kul! Vi kanske ses på berget för ”vandrande pinnar” ska också dit i år

    1. Profilbild för Johan Karlström

      Javisst är det härligt. Kul att ni ska dit, då kanske vi ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *